Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Podul surâsului -competiție fotografică

februarie 16 @ 08:00 17:00 UTC+0

COMPETIȚIA OMUL PENTRU ARTĂ – Asociația cultural-artistică Slash Light, anunță un concurs internațional de fotografie cu titlul de: Podul surâsului

 Condiții de participare:

  • 1. Concursul este deschis tuturor fotografilor care locuiesc în Transilvania, sau în regiune.
  • 2.Tema concursului este zâmbetul care leagă oamenii, o poveste despre un zâmbet. Vă rugăm să trimiteți fotografii care nu au fost încă incluse în alte concursuri.
  • 3. Un autor poate trimite patru (4) fotografii (color sau alb-negru). Fotografiile trebuie să fie trimise în format DIGITAL, format jpg, 300 Dpi. Fotografiile pot fi trimise la adresa de e-mail de mai jos. Partea cea mai lungă a fișierului de imagine trebuie să fie de cel puțin 3500 de pixeli. Fotografiile pe hârtie vor fi pregătite și aranjate pentru expoziție de către Asociația Slash Light. Daca cineva nu se descurca cu dimensiunile, il ajutam noi.
  • 4. Formularul de înscriere trebuie completat și trimis împreună cu fotografiile. Identificarea fotografiilor: : numele participantului – titlul fotografiei – numărul de serie (de exemplu, Varga István_Mosoly_1).
  • 5. În cazul în care fotografiile trimise nu sunt conforme cu cererea de înscriere, acestea nu vor fi evaluate. Rezultatul jurizării va fi publicat pe pagina de facebook a asociației Slash Light și va fi comunicat prin e-mail.
  • 6. Fotografiile acceptate pot fi folosite de către organizatorii expoziției, fără plată, pentru propaganda expoziției.
  • 7. Decizia juriului nu poate fi contestată.

ALTE INFORMAȚII:  taxa de participare: 25.00ron /RO43BTRLRONCRT0601747501–  Vă rugăm să nu uitați să indicați numele și adresa dvs. atunci când faceti viramentul bancar.

 CALENDARUL COMPETIȚIEI:

Termen limită de trimitere a pozelor: 25.febr. 2024.

Jurizare: 4-5 martie. 2024.

Notificarea rezultatelor: 10. martie. 2024.

Vernisaj: 16.martie. 2024, sămbăta orele 16.00

 Pozele se vor trimite la adresa de mail: slashlightart@gmail.com

Informatii : 0774 614256 Mészáros Varga Erzsébet.

Lista de participare 2024.

numele autorului:
adresa:
E-mail:  
clubul foto:
Telefon:
numărul titlulexpus premiat
1.   
2.   
3.   
4.   

Prin trimiterea acestui formular de înscriere, declar că imaginile din formularul de înscriere nu au fost înscrise în niciun alt concurs. Fotografiile trimise sunt proprietatea mea.

Data: ………………………………………………                                                 Semnătura

                                                                                                                              ………………………………………………….

Translate »