Tagság

Belépési nyilatkozat letöltése: itt.

Tagok névsora

dig

Mészáros Varga Erzsébet

Elnök – akreditált fotós

Szegedi Éva

Alelnök – fotóművész

”Ha szereted azt, amit csinálsz, akkor egyetlen napot sem kell dolgoznod az életben.„ Bár a fotózás és a Galéria igazgatása csak mellékállás, mégis ez a mondat itt és most lett érvényes az életemben. Ez a fajta elfoglaltság folyamatos megújulást igényel, nincs két egyforma fotózás, mint ahogy két egyforma kiállítás-szervezés sem. De imádom a kihívásokat, élvezet dolgozni egy ilyen profi, vidám, fiatalos csapattal, amilyen a miénk a Slash Light egyesületben.

Bár egészen fiatalon, 16 éves koromtól fogva kezemben a fényképezőgép, mégis csak felnőtt fejjel, 2019 augusztusában végeztem el az első fotótechnikai- és művészeti tanfolyamot, a nagyváradi Eurofotoart egyesületnél, Tóth István elnök vezetése alatt. Sosem késő hát elkezdeni valamit, amit szívünk vágya. Azóta volt már önálló fotóművészeti kiállításom 2020 nyarán, közös kiállítások sora az Eurofotoart és Slash Light keretein belül, de dolgoztam a denagy.hu internetes portálnak is és szívesen fotózom különböző nagyváradi kulturális- és sporteseményeket. Ezért sokszínű ez a munka, mivel különleges embereket, helyszíneket örökíthetek és ismerhetek meg. Jelenleg egy Nikon D3400-as és egy Nikon D7500-as géppel dolgozom. Keresem az új utakat, trendeket, technikákat.

2021 nyarán megalapítottuk az Eurofotoartnál megismert kollégáimmal a Slash Light Kulturális-Művészeti Egyesületet és Fotóstúdiót. Megtiszteltetés, hogy rám gondoltak és együtt végezhetjük kultúrát és művészetet megőrző és népszerűsítő munkánkat. Egy jó fotó több, mint egy kattintás: kapcsolatba, hangulatba, egy hullámhosszra kerülés az emberrel, a tájjal, a tárggyal. Egy olyan, vissza sosem térő pillanat megörökítése, amit ott, akkor látok és érzek, no meg persze, Maya Angelou szavaival élve: „Az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük.„ S ez igaz a fényképezésre, no meg az egész életre is. Talán ezért imádom

Varga Bernadette

Kreatív igazgató – fotóművész

Illés Imre

Kreatív igazgató – fotóművész

dig

Viktor József

Média referens – opera énekes, kontratenor

Illés Andrea

Tag – fotós

Lázár Edvárd-Zoltán

Tag – fotós

Gabriela Bodis

Tag – képzőművész

Tag – képzőművész

Mă numesc  Gabriela Bódis (Petrica),  sunt absolventă a Facultății de Arte din Oradea, departamentul Arte Textile și  membru titular al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Pentru mine arta reprezintă un act de sinceritate. Subiectele sau motivele cu care rezonez sunt emoțiile mele transpuse prin tehnică, culoare și textură.

În fața suportului de lucru, îmi deschid sufletul.  Privitorul trebuie să simtă sinceritatea și pasiunea din fiecare tușă de culoare, din fiecare detaliu și să decidă singur ce înseamnă pentru el.

„Nu te gândi să faci artă, doar fă. Lasă-i pe ceilalți să decidă dacă este bine sau rău, dacă o iubește sau o urăște. În timp ce ei decid, fă și mai multă artă.” – Andy Warhol

Szabó Csaba-Sándor

Tag – fotográfus

A nevem Szabó Csaba-Sándor, nagyváradi vagyok, nagyon szeretek fotózni, hivatalosan (rendes fényképezőgéppel) egy éve fotózom, ami abból áll, hogy sport-eseményeken veszek részt, ahová hívnak fotózni, portrait fényképeket, divat típusú, utcai és nud fényképeket készítek. Még a pálya elején vagyok, de a lelkesedés és a tanulásra és fejlődésre való vágyakozás hatalmas, ezért gyakorlok és tanulok, amennyit csak tudok!

—-

—-

—-

Translate »